Activiteiten

Welkom bij FC de Rebellen

Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair! Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas.

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s, sportjournalisten en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan.

FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en heeft een veelzijdige selectie met de meest markante, uitgesproken en spraakmakende voetballers zoals o.a. Andy van der Meijde, John de Wolf, Sjaak Polak, Pascal Bosschaart en scheidsrechters o.a. Roelof Luinge, Bas Nijhuis, Dick Jol en Reinold Wiedemeijer, sportpresentatoren Aletha Leidelmeijer, Koert Westerman, Hélène Hendriks, Humberto Tan, Evenblij & Dijkstra en diverse BN’ers.
Juist de veelzijdigheid in onze selectie maakt dat we breed inzetbaar zijn, voor allerlei opdrachten en initiatieven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voetbalclubs, verenigingen, bedrijven en instellingen kunnen ons boeken voor wedstrijden, maar ook voor avondvullend entertainment, of lezingen.

Viert jouw club een jubileum en wil je een onvergetelijke wedstrijd spelen tegen een elftal met ex-profvoetballers? FC de Rebellen!

Wil je als vereniging een sponsor- of clubavond organiseren waar de bezoekers het jaren later nog over hebben? FC de Rebellen!

Wil je de onderlinge voetbalkennis toetsen door middel van een Rebelse Kantinequiz, met grappige vragen, verhalen en anekdotes? FC de Rebellen!

Zou je als bedrijf graag een motiverende powerlezing willen boeken? FC de Rebellen!

Zoek je een partij dat met je meedenkt, waarbij je niet lang op antwoord hoeft te wachten en dat al tien jaar ervaring heeft in allerlei verschillende evenementen en opdrachtgevers als Holland Casino, ESPN en verschillende Bvo’s? FC de Rebellen!

Wij zetten ons daarnaast ook in voor maatschappelijke projecten zoals het verzorgen van voetbalwedstrijden, lezingen en clinics bij gevangenissen en instellingen door heel Nederland.
Maar ook voor de jeugd gaan we een stapje verder door middel van schoolprojecten waarbij we inzetten op fysieke maar ook mentale gezondheid. Hoe blijf je overeind in een wereld, vol filters, sociale media en nepnieuws? Hoe kan je dichtbij jezelf blijven, maar ook je weerbaarheid vergroten waardoor je vol zelfvertrouwen het beste uit jezelf naar boven haalt?

Kortom, ons doel is om in samenwerking met de opdrachtgever een onvergetelijk evenement (op welke manier dan ook, groot- of kleinschalig) neer te zetten waar iedereen met plezier op terug kan kijken en waar men niet over uitgepraat raakt.

WE ARE REBELS!!!

Kijk gerust even verder op onze website, voor meer en vrijblijvende informatie kun je altijd bij ons terecht!

Met ‘rebelse’ groet,

Tjarda & Patrick Zeggelink
Eigenaren FC de Rebellen

FC de Rebellen Boeken? Meer informatie

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix