Clinics & Trainingen

FC de Rebellen Clinics en Trainingen

Clinics voorafgaand aan een geboekte wedstrijd

Al een wedstrijd geboekt om tegen FC de Rebellen te voetballen?
Maak de dag compleet door middel van een clinic voorafgaand aan de wedstrijd!

We horen het vaak: “Er waren zoveel aanvragen om mee te spelen in de jubileumselectie, dat we er een flink aantal hebben moeten teleurstellen, want we hadden, maar plek voor 18 spelers.”
Hoe leuk is het om veel meer mensen te laten ervaren hoe bijzonder het is om te voetballen met of gecoacht te worden door onze Rebellen? Dit kan voor volwassenen, jongeren, maar uiteraard ook de jongste leden van de club.

Deze clinic is niet alleen voor de deelnemers een ervaring, ook voor de toeschouwers langs de kant. Zij kunnen genieten van alle voetbal activiteiten. Voor de club betekent dit ook meer toestroom naar de kantine en dat genereert extra inkomsten.

 • Jeugdleden
 • Senioren
 • 35/45+ teams
 • 65+ leden

Wij komen met een selectie van 6 Rebellen trainers, die later ook zullen deelnemen aan de wedstrijd. Zij gaan actief met de deelnemers aan de slag. Ieder op zijn eigen wijze, wat soms tot hilarische momenten zal leiden. Verdeeld in twee speelhelften creëren wij verschillende voetbalsituaties en wordt er per onderdeel 15 minuten getraind. Bij FC de Rebellen leer jij de kneepjes van het voetbal op een plezierige manier. Keepen als Dennis Gentenaar, verdedigen als John de Wolf, aanvallen zoals Ruben Schaken dat kan en dribbelen over het veld als Royston Drenthe. Voel jezelf een echte prof!

Iets voor jouw club? Zeker weten!

 • Ongeveer 3 uur voor de wedstrijd starten wij met de clinic.
 • Na afloop helpen we met opruimen en maken de Rebellen zich klaar voor de wedstrijd.
 • Vanuit de club wordt ondersteuning verwacht voor assistentie/begeleiding van onze trainers en teams bij de onderdelen
 • Maximaal 100 deelnemers

Meer informatie

Training van een Rebel

Wil jij jouw team verrassen met een training van 1 of meerdere Rebellen?

Jouw team kan voor een avond of juist een vrije middag getraind worden door een of meerdere van onze Rebellen. Jouw team staat onder leiding van ex-profs die op een leuke manier en met goeie tips jouw team beter kan laten presteren. De trainer van jullie team mag deze training er ook bij zijn, zodat we hem of haar ook een beetje kunnen trainen. De training duurt ongeveer 1,5 uur en we sluiten samen af in de kantine met een kleine nabespreking, een drankje en een foto momentje.

Iets voor jouw club? Zeker weten!

 • Maximale groepsgrootte: 20 spelers
 • Tijden in overleg met de club

Meer informatie

FC de Rebellen Kids voor clubs

Genieten van een leuke dag met de jongste leden van de club. Dat is wat FC de Rebellen Kids voor de club kan bieden, tijdens schoolvakanties, weekenden of een dag naar keuze in overleg. Het wordt een fantastische voetbaldag voor iedereen!

Wij komen met 6 Rebellen trainers, allemaal bekende (oud) profs uit de voetbalwereld, om de jeugd de mooiste voetbaldag van hun leven te bezorgen. Dit kan uiteraard op het terrein van de club, echter bij verminderde weersomstandigheden (winterperiode) bestaat de mogelijkheid om er een indoor festijn van te maken. Bij FC de Rebellen Kids voetballen wij het hele jaar door!

FC de Rebellen Kids beschikt over uitdagende sport/voetbal materialen, zodat er verschillende wedstrijd situaties nagebootst kunnen worden en tevens iets extra’s toevoegen aan de trainingen. Een leerzame en plezierige dag trainen met Rebellen met als afsluiting een toernooitje. Wij werken vanuit een carrousel waarbij elk onderdeel onder begeleiding van een Rebel 15 minuten duurt. Je leert de fijne kneepjes van het voetbal. Ook voor keepers is er aandacht. Graag gaan wij ook de samenwerking aan met de trainers-coaches van de club, zodat zij mee kunnen draaien met de clinic en de beleving van dichtbij ervaren. Wij zorgen er voor dat het voor iedereen leerzaam is.

De inspanning van alles deelnemers wordt uiteraard beloond. Zo regelen wij in overleg met de club een smakelijke lunch, zodat iedereen weer energie heeft voor de rest van het programma. Wij denken graag mee met de club over de verdere invulling van de ondersteuning zoals, eventuele side-events, communicatie en sponsoring. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, iedereen is welkom om te komen kijken. Na afloop is er voldoende tijd om met jouw favoriete Rebel op de foto te gaan. Wij kunnen niet wachten om de bal te laten rollen!

Programma:
09:15 – 10:00
10:00 – 12:30
12:00 – 13:00 
13:00 – 14:30
14:30 – 14:45 
14:45 – 15:00

15:00 – 15:30


Inloop, omkleden, voorstelronde en uitleg van de dag
1e deel clinic ‘Fun en Techniek’
Lunch + Handtekeningen jagen en op de foto met de Rebellen
2e deel clinic ‘Skills training’
Kleine pauze + groepsfoto

De grote finale
Prijs- en diploma-uitreiking, afsluiting van de dag

Iets voor jouw club? Zeker weten!

 • Maximale groepsgrootte: 100 kinderen
 • Tijden in overleg met de club

Meer informatie

65+ Clinics / Walking football / Oldstars

Vitaal ouder worden en genieten van de dag, daar willen wij graag aan bijdragen. In een ontspannen sfeer bieden wij een Walking Football clinic aan. Voetballen met (oud) profs. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Deze clinic kan geboekt worden door clubs, verenigingen en eventueel door instellingen die voor deze specifieke doelgroep op zoek zijn naar een sportieve activiteit. Ook in de herfst- en winterperiode kan de clinic plaatsvinden. Dit zal zijn in een sporthal naar keuze.

Sociaal samen zijn vinden wij ook erg belangrijk. De clinic begint in alle rustig met een kop koffie en wat lekkers. Daarna gaan wij los op het veld. Onder leiding van 6 Rebellen trainers, die allemaal een verleden hebben als profvoetballer, ervaart iedereen weer de voetbaljaren van vroeger. Het tempo gaat wel omlaag, maar dat vinden enkele Rebellen niet zo erg. Een sprintje trekken hoort er dus niet meer bij. Al zal het vast een mooi spektakel worden

Deelnemers worden in diverse groepen verdeeld van 6 tot 8 spelers. De onderdelen zijn laagdrempelig en vooral gericht op bewegen, waarbij voetbal een middel is. Doe mee en ontmoet deze dag een oude voetbalheld van vroeger. Er is alle tijd voor een praatje en stoere kleedkamer verhalen. De dag wordt samen met de Rebellen afgesloten met een prijsuitreiking, hapje en een drankje!

Programma:
10:00 – 10:30
10:30 – 11:00
11:00 – 12:30
12:30 – 13:30 
13:30 – 14:30
14:30 – 15:00


Inloop, kopje koffie en een voorstelronde
Kleine warming-up
Speluitleg en een aantal oefeningen
Lunchen samen met FC de Rebellen
Toernooi Walking Football
Prijsuitreiking, hapje en een drankje, afsluiting van de dag

Zeker iets voor jouw organisatie, instelling, club of vereniging!

 • Tijden zijn in overleg, de opdrachtgever stelt ook begeleiders ter beschikking gedurende de dag.
 • Maximaal 40 deelnemers

Meer informatie

Clinics voor G-teams

Een bijzondere voetbaldag, voor een bijzondere doelgroep. Dat willen wij de leden van het G-team bieden. Onze Rebellen zorgen voor de juiste sfeer en gaan er spelenderwijs een feest van maken. Dus hebben zij zich altijd al willen wanen in de wereld van profvoetballer, dan is dit hun kans!

Wij komen met 6 FC de Rebellen trainers, die affiniteit heeft met deze doelgroep, die iedereen in zijn of haar waarde laat ongeacht het niveau. Samen leren en samen lachen. Dat is ons doel. Op een zeer laagdrempelige manier doorlopen wij diverse voetbal onderdelen.

De deelnemers worden in kleine groepen (4 of 6 per groep) aan de hand genomen door onze Rebellen. Wij vinden het prettig dat iedere deelnemer zich op het gemak en vertrouwd voelt. Daarom wordt een beroep gedaan op de club of instelling voor het leveren van assistentie tijdens de clinic. De dag wordt afgesloten met een toernooi en kan iedereen de aangeleerde skills laten zien.

Met deze geweldige ervaring hopen wij dat het G-team heeft genoten. Na afloop is iedereen van harte welkom om met de aanwezige Rebellen op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

In overleg met de club of instelling kunnen we het precieze programma vaststellen. Deze clinics maken we geheel op maat waarbij we rekening houden met de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers en laten ons hier graag in informeren door de opdrachtgever en de begeleiders.

Programma:
10:00 – 10:30
10:30 – 11:00
11:00 – 12:30
12:30 – 13:30 
13:30 – 14:00
14:00 – 15:00
15:00 – 16:00

16:00 – 16:30
16:30 – 16:45


Inloop, koffie, ranja met wat lekkers
Warming-up 1e groep
Speluitleg en een clinic met de 1e groep
Lunchen samen met FC de Rebellen
Warming-up 2e groep
Speluitleg en een clinic met de 2e groep
Toernooi voor de 1e en 2e groep (de meest fitte spelers)
Fotomomentje met jouw favoriete Rebel

Prijsuitreiking, hapje en een drankje, afsluiting van de dag

Kortom, absolute ontspanning en plezier voor jouw organisatie, instelling, club en vereniging!

 • Tijden in de invulling van deze bijzondere dag zijn altijd in overleg met de opdrachtgever, de opdrachtgever draagt zorg voor de locatie van de clinic, de lunch en een hapje en drankje na afloop, wij doen de rest.
 • Maximaal 40 deelnemers

 

Meer informatie

Meer informatie

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix