FC de Rebellen Kids

Voetbaldagen ‘FC de Rebellen Kids’

Kom ook trainen tijdens de voetbaldagen van FC de Rebellen Kids! Beleef samen met jouw voetbalvrienden en vriendinnen een sportief rebels avontuur. Echte (oud) profvoetballers geven jou training en leer je beter verdedigen, aanvallen, scoren en juichen. Het wordt een groot feest!

Speciaal voor alle jeugdspelers van JO6 tot en met JO17 organiseer FC de Rebellen Kids deze unieke voetbaldagen. Samen met jouw club plannen wij naast alle trainingen ook andere leuke activiteiten. Dat blijft nog een verrassing. Tijdens de trainingen ervaar jij al een beetje hoe het is om profvoetballer te zijn. Je krijgt een dag lang trainingen en tussen de middag een heerlijke lunch. Enkele aspecten die de Rebellen enorm belangrijk vinden; discipline, kameraadschap en plezier. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen is één van de voorwaarden om het maximale uit jezelf te halen.

Als je mee doet, ben jij voor ons al een topper. Met elke training zal je beter worden en zorgen wij voor een voetbalsfeer dat niemand wil missen. En jouw lachspieren worden ook getraind, want plezier gaan wij zeker hebben met al die Rebellen.

Het zou leuk zijn als jouw familie, vrienden en vriendinnen ook komen kijken. Na afloop bouwen wij nog een klein feestje tijdens de prijsuitreiking en ontvangt iedereen een echt voetbaldiploma uit handen van een favoriete Rebel!

Voetbaldagen voor echte ‘Rebelse’ Kids!

Meer informatie

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix