FC de Rebellen voor Bedrijven

FC de Rebellen voor bedrijven

FC de Rebellen komt niet alleen op bezoek bij voetbalclubs, wij zijn er ook speciaal voor bedrijven, instanties en verenigingen. De Rebellen uit onze selectie zijn weliswaar allemaal eigenzinnige jongens, maar weten daardoor als geen ander hoe groepsprocessen werken. Zeker nu ze terugkijken op hun eigen carrière en haarfijn kunnen en durven aangeven wat ze goed hebben gedaan en wat ze niet of anders hadden moeten doen. Het is inmiddels niet meer ‘Rebels without a cause’, maar ‘Rebels WITH a cause’. En dat doel is om uw organisatie een gedenkwaardige, hilarische, maar ook leerzame middag of avond te bezorgen.

Vraagstukken kunnen zijn; Wat is er nodig om een succesvol team te bouwen en te houden? Hoe bind je mensen aan elkaar en aan een organisatie? Welk type leiderschap is er nodig voor succes? Welk type leiders maakt het zichzelf juist onmogelijk? Hoe haal je het beste uit een individu en hoe uit een team? Hoe ga je om met ‘rebellen’ op de werkvloer? Het zijn zomaar een paar vragen waarop de leden van FC De Rebellen scherpe en sterke antwoorden kunnen geven. Niet op een schoolmeesterachtige manier, maar met aansprekende voorbeelden, hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het betaalde voetbal.

Het hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel: Als je FC De Rebellen boekt voor jouw organisatie, of bedrijf, dan heb je ook de regie in handen als je dat wilt. Jij kunt ons aangeven of je, naast onze eigen topics en gespreksonderwerpen, zelf ook nog speciale thema’s aan de orde wilt stellen. Dat kunnen nieuwe ontwikkelingen zijn, waarmee jouw organisatie op dit moment te maken heeft, zoals nieuwe markten, verandertrajecten, fusies of reorganisaties. Onze presentator zal er desgewenst voor zorgen dat jullie topics en onderwerpen allemaal aan de orde komen in het forum van FC De Rebellen. Uiteraard zorgt hij er ook voor dat er altijd interactie is met alle medewerkers in de zaal.

Meer informatie

FC de Rebellen meet Voetballend Ondernemen

We kunnen onze opdrachtgevers behalve de hilarische anekdotes van de Rebellen ook een bijzonder inspirerend verhaal met inhoud bieden.

Gevoed door zijn jarenlange ervaring in verschillende branches heeft Benno Schildkamp een praktisch en doeltreffend organisatiemodel ontwikkeld; het SaS-model. Zijn ‘Stadion als Spiegel’ is een bijzondere koppeling tussen voetbal en het bedrijfsleven. Met welke basisspelers ren jij voor je klanten? Wie coacht vanuit de dug-out? Wie zorgt er voor het personeel? Deze lezing is een eye-opener voor iedere organisatie! Eventueel is het ook mogelijk deze lezing op te luisteren door de aanwezigheid van een specifieke rebel of dit te combineren met een korte show van FC de Rebellen, waardoor het nuttige perfect met het aangename wordt gecombineerd!

Meer informatie

Motivatie of powerlezing

Topsporters weten als geen ander hoe je jezelf en anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Die motivatie is niet alleen in de sport van levensbelang, maar zeker ook daarbuiten.

Als ondernemer wil je diezelfde passie die jij hebt voor jouw bedrijf overbrengen naar je werknemers. Hoe doe je dat? Op een positieve, maar vooral opbouwende manier? In hoeverre kan je teamwork op het veld vertalen naar de werkvloer?
De Rebellen die wij inzetten voor zo’n lezing zijn zelf door schade en schande wijs geworden. Ze stonden, of staan, zelf dagelijks voor een groep mensen waarbij ze zowel tegenwerking als lof ontvingen. Waarbij er doelen gehaald moesten worden met druk van bovenaf, maar ook vanuit de groep. Hoe ga je daarmee om? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Daar kunnen zij een inspirerende lezing over geven waarbij iedereen tot denken aan wordt gezet.

Dit kan een rebel zijn uit de voetbalwereld zoals Mario Been, John de Wolf of Gertjan Verbeek, maar ook Bas Nijhuis kan door zijn werk als scheidsrechter met ongelofelijk veel humor zijn positie als ‘de gebeten hond’ vertalen naar de werkvloer waarbij er met meer begrip naar elkaar gekeken wordt.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze lezing na een vergaderdag te plannen, zodat de informatie van die dag rustig kan bezinken en de deelnemers met een glimlach en hopelijk een rugzak vol inspiratie de dag kunnen afsluiten.

Meer informatie

Bedrijfsclinics / Motivatietraining / Teambuilding

Verruil het driedelig pak voor een trainingspak. Wij verzorgen voor het bedrijf een clinic voor elk management, afdeling of team. Raak geïnspireerd en vooral gemotiveerd door de verhalen van onze Rebellen!

Wij verzorgen een clinic die past bij het bedrijf. Het is tevens mogelijk om voor aanvang te luisteren naar een motivatielezing van één van onze Rebellen of een plenaire sessie voor nieuwe ideeën en strategieën te beleggen. Het team van FC de Rebellen combineert het bedrijfsleven met voetbal. Vanuit deze combinatie zijn er vele raakvlakken. 

  • Teambuilding
  • Samenwerken
  • Eenduidigheid
  • Structuur
  • Uitdagingen
  • Humor & Plezier

Welke uitdagingen spelen er op de werkvloer? Zijn er veranderingen op komst? Of is het van belang het teamgevoel weer terug te krijgen? Of gaat het bedrijf voor de fitste medewerkers? Een clinic op maat. Afgestemd op de wensen van het bedrijf. De deelnemers op het veld zijn allemaal hetzelfde en iedereen krijgt te maken met de aanpak van onze Rebelse (oud) profvoetballers. Zij begeleiden de deelnemers op een eigenwijze manier, als individueel én als team. Samen kunnen wij veel van elkaar leren en dit is de kans om het in de praktijk te brengen.

Deze dag zal onvergetelijk worden en staat los van de voetbalprestaties. Ongeacht het niveau zal het voor iedereen een positieve bijdrage opleveren. Met een goed gevoel (en misschien wat spierpijn) gaat iedereen met nieuwe energie weer naar het werk. Een rugzak vol inspiratie, advies en vertrouwen in elkaar. Samen zijn wij één team!

Programma:
09:15 – 10:00
10:00 – 10:45
11:00 – 12:15
12:15 – 12:30
12:30 – 13:30 
13:30 – 14:30
14:30 – 15:30 
15:30 – 16:00


Aanvang, voorstelronde en toelichting, dag programma
Gastspreker; prominente (oud) profvoetballer of scheidsrechter.
Clinic (deel 1) of een teambuilding/plenaire sessie
Opfris moment
Lunch
Deel 2 van de Motivatie/teambuilding clinic
Onderling toernooi
Prijsuitreiking, hapje en een drankje, afsluiting van de dag

Zeker iets voor jouw bedrijf of organisatie!

Tijden zijn in overleg met de opdrachtgever, de opdrachtgever draagt zorg voor de locatie van de clinic, de lunch en een hapje en drankje na afloop, wij doen de rest.

Meer informatie

FC de Rebellen iets voor jouw organisatie? Zeker weten!

Boek ons nu

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix