Team Topsport

Topsporters.

Onder leiding van een gespreksleider naar keuze, (o.a. Koert Westerman, Aletha Leidelmeijer, Hélène Hendriks, Evenblij & Dijkstra) vertellen topsporters zoals o.a. Niki Terpstra, Rintje Ritsma, Yuri van Gelder, Deborah Gravenstijn, Gert Jakobs, Leontien van Moorsel – Zijlaard, Floris-Jan Bovelander en Maartje Paumen over het leven van een topsporter. De weg naar een Spelen of een groot toernooi is er een met vele hoogte- en dieptepunten. Wat maakt het dat je een topsporter kan worden en wat onderscheidt jou van eenieder ander? Hoe ga je om met een tegenslag, teleurstelling en concurrentie?

Kom een kijkje nemen in het leven van een topsporter op weg naar het grote succes. Na afloop van de show weet je nu echt wat de waarheid is rondom de controverse van deze sporters. Intrigerende verhalen en interactie staan centraal en daarom wordt het publiek bij de voorstelling betrokken.

De Olympiërs nemen je mee in hun wereld, de weg naar het succes, vol met hoogte- en dieptepunten, met maar één doel: Die gouden plak winnen.

Neem contact op

Vraaggesprek / Q&A

Welke vraag heb je altijd aan die éne Topsporter willen stellen?

Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij Team Topsport.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de topsporter waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden.

Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan, maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige sporter zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Yuri van Gelder, met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Nicky Terpstra aan tafel met Evenblij & Dijkstra, of Gert Jakobs? Of zou je Maartje Paumen en Marit Bouwmeester willen vragen naar het leven als vrouwelijke topsportster?

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen ook te boeken voor:
* Motivatie / power lezingen
* Clinics
* Trainingen voor teams maar ook 1 op 1.
* Dagvoorzitter of gespreksleider

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Neem contact op

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix