Benno Schildkamp

Naam

Benno Schildkamp

Voornaamste clubs

Voetballend Ondernemen

Geboortedatum

03-01-1969

Waar kennen we Benno van?

Benno heeft jarenlang in verschillende branches en bedrijven directiefuncties bekleed, en in een snel groeiend bedrijf een unieke managementtool ontwikkeld: het SaS-model, waarbij hij een Stadion Als Spiegel gebruikt. Deze visie is diverse keren bekroond met landelijke awards, waaronder de nationale 1e prijs door het ministerie van Sociale Zaken / TNO en de nominatie als NL-e inzending voor de Europese verkiezingen in Letland. De metafoor uit zijn boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor teambuilding en medewerkers-betrokkenheid als hét voorbeeld voor MKB-Nederland, aldus een vakjury. Behalve z’n activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en toezichthouder, coacht en begeleidt hij nu ondernemers in hun directievoering. Simpel, rebels, no-nonsens en doeltreffend.

Te boeken voor

Benno Schildkamp is via FC de Rebellen en Team-Topsport.nl te boeken voor sponsor- en businessavonden vooral gericht op ondernemers, inspirerend leidinggeven en hoe je met je organisatie een onverslaanbaar team kan worden. Dit is ook te combineren met een korte show van FC de Rebellen waarbij je zowel een inspirerend powerlezing krijgt, alsook de lachers op de hand door middel van de anekdotes van de Rebellen. We kunnen deze avond geheel op maat maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden en tarieven.Terug naar het overzicht
Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix