Cars Meet Soccer

Cars meet Soccer
‘First Edition’

by FC de Rebellen en RENAMO

Op 23 april organiseert FC de Rebellen samen met RENAMO Auto Hotels de eerste editie van ‘Cars meet Soccer’. Cars Meet Soccer is een nieuw opgezette netwerkbijeenkomst, waarbij zowel de partners/relaties van RENAMO als FC de Rebellen elkaar kunnen leren kennen op een laagdrempelige manier.

Bij ons geen hoogdravend geouwehoer of opschepperige branieschoppers, maar ‘bijzonder gewone’ mensen met liefde voor mooie auto’s. Broodje op de vuist, bekertje koffie in de hand en zo snel mogelijk met elkaar de weg op. Om te genieten van de mooie omgeving, de lange tour opzienbarende auto’s en de ex-profvoetballers die erin meerijden. Want, deze dag zijn er een groot aantal Rebellen (ex-profvoetballers) aanwezig.

Op deze manier willen wij het netwerken terugbrengen daar waar het ooit voor bedoeld was; Mensen leren kennen op basis van een gedeelde passie vanwaar kan worden gekeken of men iets voor elkaar kan betekenen. En dat kan het best met lekker eten, een dot gas geven en vooral veel lachen met elkaar! Rebels Netwerken noemen we dat!

WAT IS CARS MEETS SOCCER?

De opzet van Cars Meets Soccer is om spelers en partners van FC de Rebellen bij RENAMO relaties te laten instappen, dit om elkaar op die manier beter te leren kennen en gezamenlijk te netwerken. Na de rit is er een samenzijn met alle deelnemers en is er eten en drinken om de dag samen op een gezellige manier af te sluiten

WANNEER?

Zondag 23 april 2023
LOCATIE:
RENAMO Auto Hotels Amsterdam
TIJD:
12:00 Verzamelen + Lunch
13:00 Vertrek Rally
15:30 Einde Rally
16:00 Foodtrucks & Drinks
17:30 Einde ‘Cars Meets Soccer’


FC de Rebellen vs. RENAMO
‘Cars Meets Soccer’
The perfect match

+

No-nonsense netwerken

Niet het geijkte ontbijtje of een borrel met kaviaar, maar netwerken tijdens onze rally met Rebellen en de gezamenlijke partners van RENAMO en FC de Rebellen

+

Persoonlijk en bereikbaar

Voetballers hebben vaak een drempel, je stapt niet zo heel makkelijk op ze af… Maar de kracht van FC de Rebellen is dat er geen drempel is en in onze ogen iedereen gelijk is. Laat een rebel instappen en kijk wat je voor elkaar kunt betekenen

+

Ondernemers onder elkaar

Cars Meets Soccer is meer dan alleen een rally of een netwerkborrel, Middels dit bijzondere evenement en onze sterke band met onze Rebellen en partners brengen wij beider netwerken dichter bij elkaar.

+

Voetbal en auto’s

Voetbal en auto’s worden vaak in één zin genoemd, voetballers omdat ze van auto’s houden, maar ook ondernemers die autoliefhebber zijn en van voetbal houden. Vandaar dat het initiatief ‘Cars meet Soccer’ een pérfecte match is!

When everybody goes right, we go left!

Schrijf je nu snel in, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen

Cars Meets Soccer is mogelijk gemaakt door:

Voor meer informatie
Jim 06-55 73 53 61 / jim@renamo.nl of Patrick 06-12 22 88 04 / patrick@fcderebellen.nl

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix