Nieuwe sponsoren voor FC de Rebellen

Met trots kondigen wij twee nieuwe sponsors aan:

DAKA Sport is vanaf 1 januari 2020 voor zeker 3 jaar onze nieuwe kledingsponsor!
FC de Rebellen en DAKA vinden elkaar in dezelfde rebelse houding, waarbij ze hun eigen weg volgen en herkenbaar én bereikbaar willen zijn voor hun volgers en clientèle.
DAKA is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. In het begin van 2008 is dit filiaal verhuisd naar de Abraham van Stolkweg, dat met maar liefst 5000 m2 het grootste filiaal van DAKA is. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot 14 winkels en ruim 400 medewerkers, met vestigingen door heel Nederland. DAKA staat nog steeds onder leiding van de familie Dankaart. In de verschillende winkels met een totale winkelvloeroppervlakte van 40.000 m2 bieden zij je een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. Tevens vind je bij hen de laatste trends op het gebied van sport en sportmode tegen zeer scherpe prijzen. DAKA is de specialist op het gebied van vele sporten waar onder wintersport, tennis, voetbal, running, aerobics, fitness, inlineskaten, golf en hockey. Naast professionele vakkennis bieden zij je ook altijd diverse superscherpe aanbiedingen.

DAKA Sport heeft inmiddels 14 vestigingen in Nederland

Ook mogen wij Lease.Auto als onze nieuwe sponsor aankondigen. In 2019 hebben wij al samengewerkt, en stonden zij als sponsor op de achterzijde van onze tenues, maar we zetten de samenwerking gewoon door tot minimaal 2023!
Lease.Auto is de specialist van Nederland als het gaat om zowel zakelijk als privé leasen van auto’s. Ze zijn een jong, laagdrempelig en informeel bedrijf dat iedere dag weer vanuit het kantoor in IJsselstein mensen blij weet te maken met een nieuwe auto. Door het grote aanbod en intensieve samenwerking met veel verschillende partijen kunnen ze in ieders behoefte voorzien. Of je nou zoekt naar een gloednieuwe C-klasse of een jong gebruikte Transporter, of je een eigen onderneming hebt of in loondienst bent en of je in Maastricht of in Groningen woont: ze kunnen iedereen van dienst zijn!!!!Wil je snel rijden en het beste advies? Bel of WhatsApp hen gerust en zij helpen je graag verder

Sterk en flexibel in zakelijke en privat lease

Terug naar het overzicht
Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix