Rebels FC Media

FC de Rebellen presenteert Rebels Media!

Welkom bij Rebels Media, het mediabedrijf van FC de Rebellen! Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en produceren van unieke content, formats en promotievideo’s voor televisie, media en sociale media. Met onze rebelse insteek willen we de verhalen achter het nieuws vertellen en ons onderscheiden van de rest.

Onze rebelsheid in de media

Bij Rebels Media geloven we in entertainment. We willen mensen vermaken en de lach terugbrengen in het voetbal. Het leven kan serieus genoeg zijn, dus waarom zouden we onszelf niet af en toe wat minder serieus nemen? In een wereld waarin succes en invloed vaak centraal staan, dagen wij dit beeld uit. Wij prikken graag door de façades heen en laten zien dat het oké is om jezelf te zijn. 

FC de Rebellen op televisie en social media

Onze rebellen zijn niet alleen te bewonderen in onze eigen content, maar ook daarbuiten. Ze zijn beschikbaar om deel te nemen aan televisieprogramma’s en commercials. Wil jij een eigen touch geven aan jouw product of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze rebellen weten hoe ze de aandacht moeten trekken en zorgen gegarandeerd voor een sprankelende samenwerking.

FAQ’s

1. Hoe kan ik contact opnemen met Rebels Media?

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier onder in deze pagina of telefonisch op +31 06 25 303 471. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en staan open voor creatieve ideeën.

2. Wie zijn de rebellen van FC de Rebellen?

FC de Rebellen bestaat uit voormalige profvoetballers die hun professionaliteit niet hebben verloren na hun carrière. Ze staan bekend om hun eerlijkheid, eigenzinnigheid en het ‘echte’ verhaal van de voetbalwereld.

3. Wat maakt Rebels Media anders dan andere mediabedrijven?

Rebels Media onderscheidt zich door haar unieke kijk op de wereld van voetbal en entertainment. Wij vertellen de verhalen achter het nieuws en durven anders te zijn. Onze rebelse insteek zorgt voor content die je nergens anders vindt.


Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix