VV Sleeuwijk – FC de Rebellen

Een erg fitte tegenstander, vv Sleeuwijk, heeft het FC De Rebellen zaterdagmiddag (22 juni) erg moeilijk gemaakt.

Al na de eerste minuut stond het rebelse team met 1-0 achter. Op een mooie assist van ‘playing-coach’ Romano Denneboom maakt Ricky van den Bergh gelijk. Daarna zat Sleeuwijk op de spreekwoordelijke brommer en liep het uit naar 5-1. Geert den Ouden scoorde eerst op aangeven van de razendsnelle Andwelé Slory 5-2 en daarna ook nog de 5-3, nu dankzij een assist van David Mendes da Silva. Vlak voor rust maakte Slory de zogeheten ‘aansluittreffer’.

De sfeer bij FC de Rebellen tijdens de rust was niet best. Op de voorgrond links Denneboom en rechts Meerdink, die flink mopperen…

Patrick Paauwe viel na de thee in en dat scheelde een slok op een borrel. De oud-Feyenoorder bracht rust in de defensie. Ook het inbrengen van Andy van der Meijde op het middenveld, verbeterde het samenspel bij De Rebellen. Den Ouden zou voor de 5-5 zorgen, wederom op een assist van Slory, die uitgroeide tot ‘Man of the Match’. Ook maakten Maurice Graef, Arno Arts, Stefan Postma, René van Dieren, Hedwiges Maduro en Martijn Meerdink de nodige speelminuten.


Terug naar het overzicht
Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix